Therapieën

Fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat. De fysiotherapeut behandelt dan ook met name patiënten die in het dagelijkse leven beperkt worden bij het bewegen of zoals het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie zo mooi zegt:

Leven is bewegen. 

U kunt bij onze medewerkers terecht voor veel verschillende klachten. Ze kunnen u helpen met het verbeteren van bewegen, functioneren en bijvoorbeeld het verminderen van pijn. Ook kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor het herstellen na een operatie of (sport)blessure.

U kunt bij FysioBeter onder behandeling komen via een verwijzing van de huisarts of een specialist, maar dit is niet altijd nodig. Zonder verwijzing kunnen wij u ook verder helpen. Meer informatie over ‘Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie’ vindt u onder het kopje DTF.

De fysiotherapeut gebruikt zijn kennis en vaardigheden om u optimaal te begeleiden tijdens het herstel van de klacht. De medewerkers van FysioBeter doen continue nieuwe kennis op om de nieuwste inzichten te kunnen toepassen, op deze manier bent u verzekerd van een goede behandeling. De fysiotherapeuten van FysioBeter zijn allemaal aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie en het Centrale Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie, neemt u dan contact met ons op!