Bikefitting lab.

Bike Fitting LabVanaf 18 december 2015 presenteren wij in samenwerking met BikePro in Waddinxveen. Het Bikefitting lab!

In ons eigen lab. midden in de hypermoderne wielerzaak BikePro in Waddinxveen zullen wij u volledig kunnen doortesten. Ook is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bike-fitting op: http://www.bikefitting-utrecht.nl/

Performance test

Met behulp van specifieke oefeningen bepalen we de sterke en zwakke punten van het lichaam. Door de zwakke schakels te vinden, kunnen deze ook beter worden aangepakt door middel van gerichte training. Dit zorgt voor een lagere kans op blessures en een verbetering van de prestaties.

 Dynamische fietspositie analyse

Onze gespecialiseerde fysiotherapeut helpt u om optimaal op uw fiets te zitten door vanuit alle hoeken uw houding te analyseren met behulp van een camera. Aan de hand van de resultaten passen we de fiets en/of de houding aan en zorgen we ervoor dat uw kracht optimaal wordt omgezet naar prestaties.

Vermogensmeting

Tijdens deze fietstest meten we het vermogen van de wielrenner, hierbij wordt onderscheid in verschillende types renner en niveau. Hiermee brengen kwaliteiten van de renner het beste in beeld en bepalen we op welke gebieden er nog de meeste winst te behalen valt.

Voor meer informatie of een prijzenoverzicht kunt u contact opnemen met één van onze therapeuten.