Kevin Colla

Kevin is in september 2017 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden, daarnaast heeft hij de minor Sports Performance Enhancement gedaan aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Papendal.

Opgegroeid in Waddinvxeen, maar in 2018 gaan samenwonen in Gouda. Toch blijft Kevin betrokken bij Waddinxveen. Hij heeft sinds zijn 8e gevoetbald bij cvv Be Fair. Helaas vanwege blessures moeten stoppen, maar hierdoor is zijn interesse in fysiotherapie juist aangewakkerd. Hij interesseert zich vooral in sportgerelateerde klachten en haalt zijn energie uit het samenwerken met mensen om de klachten aan het bewegingsapparaat te verhelpen.

Naast zijn activiteiten bij FysioBeter is hij nauw betrokken bij de jeugdopleiding SBV Excelsior Rotterdam, waar hij in een multidisciplinair team als coördinator medische staf werkt. Daarnaast is hij in het seizoen 2018-2019 assistent hoofd coach bij het eerste team van cvv Be Fair.

Kevin is Werkzaam op de dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk op de Sniepweg. Daarnaast is hij ook bereikbaar tijdens zijn inloopspreekuur bij cvv Be Fair op iedere zaterdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur.