Robert Spruit

Robert is in 2010 afgestudeerd van zijn bachelor fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Direct daarna is hij begonnen met de masteropleiding manuele therapie aan de Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie in Amersfoort.

Na zijn bachelor fysiotherapie is Robert gestart als zelfstandig fysiotherapeut en heeft op deze manier mooie ervaringen opgedaan voor onder andere Medical Topsport Professionals. Daarbij heeft hij onder andere 2 jaar lang de jeugd van de Nederlandse Rugby Bond kunnen begeleiden naar en tijdens meerdere Europese rugby kampioenschappen.

Kwaliteit staat bij Robert hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van de therapieën en de onderzoeken continue te verbeteren verdiept hij zich in de nieuwste onderzoeken over fysio- & manuele therapie. Daarnaast vind hij een goede communicatie erg belangrijk, zowel tussen collega’s onderling als naar patiënten toe. Met name het laatste is van groot belang om de patiënt optimaal te kunnen behandelen.

Robert voert de behandelingen voornamelijk uit in de sportschool Den Edel. Door de goede samenwerking met de sportschool zijn alle benodigde middelen (zoals de fitnessmogelijkheden en een luxe behandelkamer) aanwezig om u de beste behandeling te kunnen bieden.